Het Beta-Tournament is er primair op gericht om leerlingen een onvergetelijke ervaring te laten beleven met een vakoverstijgende praktische opdracht. Echter vinden wij het als organisatie ook belangrijk dat er veel docenten aanwezig zijn. Zij zijn immers degene die het spreekwoordelijke vlammetje laten branden bij leerlingen. 

Docentenprogramma

Voor docenten hebben we een uitgebreid programma gemaakt met een aantal workshops. Deze workshops hebben te maken met de opdracht die de leerlingen uitvoeren en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemende docenten worden er nog workshops toegevoegd. 

Klinkt dit voor jou als docent interessant? Nou dan is er nog wat extra’s! Sinds editie 2023 mogen wij deze docentendag ook wegzetten als officiële nascholing vanuit de NVON. 

Je bent ook welkom als docent als je geen team van leerlingen hebt die deelnemen. Het gaat tenslotte ook om jouw professionalisering. Dit sluit namelijk aan bij een van onze ambities, namelijk het creëren van een docentennetwerk voor vmbo-docenten.